Historie 5/7
Lad os bytte undertøj

Peter var rent faktisk så glad for sin faste afførring, at han blev i Danmark hele efteråret. Da vi i sep. spillede vores hidtil dårligst besøgte job på Hatten, havde vi købt for 200 kr brugt undertøj og hængt det overalt i caféen - så havde folk jo noget at bytte med.

I første sæt optrådte vi i ganske almindeligt tøj og var jævnt kedelige at se på. Pausen, hvor man normalt slapper af, brugte vi til at iføre os vores heldragtsundertøj fra foråret, og ved hjælp af barbermaskiner, sakse og æggehvider fik hvert enkelt bandmedlem frisurer, som vi aldrig vil glemme. Vi fik påmonteret alverdens badedyr, korkbælter og iltflasker (1_ l. sodavandsflasker, der var malet sorte), og sådan gennemførte vi 2. sæt.

Endnu en gang glemte vi at rydde op, så da der dagen efter var fest på Hatten, fik den aftens band trukket underbukser ned over hovedet, mens de spillede. Bandet var Holmegaards Gasværk, opkaldt efter keyboardspiller Jørgen Holmegaard, der selvsamme aften pga. en yderst pikant BH, fik tilnavnet Kinky Jürgen.

Diskografi << forrige Næste >> Til historie-menu