Historie 6/7
Fri bar i Horsens

Næste stop på Undertøjs-touren var på en bar ved navn Melson i Horsens.

Da vi sidst på eftermiddagen ankom til stedet, sad der i baren 3 kedeldragter og hørte Himmelhunden & Kald det kærlighed.

Peter, der havde skaffet os jobbet, forsikrede os om, at vi ikke var kørt forkert, og vi fik scenen og lydanlægget præsenteret.

Dvs. der blev flyttet 2 borde. og så kunne vi ellers stå i hjørnet lige ved siden af indgangen.

Lydanlægget bestod af en 4-kanals mixer med tilhørende karaokemikrofon. Vi havde heldigvis selv lidt udstyr med i bilen.

Vi var på forhånd enige om, at den hyre, som Peter havde aftalt med ejeren, stank, og vi forsøgte derfor at genforhandle kontrakten

Han ville dog ikke udbetale flere penge til os, men konceptet fri bar var han ikke afvisende overfor.

På trods af alt (inkl. fri bar) gik jobbet rigtig godt. I løbet af aftenen blev kedeldragterne skiftet ud med kæmpeflok flinke mennesker fra Horsens Handelsskole. Piratkopieringen af "Dødspop" var allerede på daværende tidspunkt godt i gang, og vi fik ikke lov til at stoppe før 3. gennemspilning af "Min kusine kører i hjemisbil" var fuldendt.

Føromtalte fri bar viste på hjemturen sin mørke side. Brian, der kort efter afgangen fra Horsens var faldet i søvn, begyndte pludseligt at udstøde nogle mærkelige lyde, der indikerede, at han meget snart ville få brug for en form for beholder. En plasticpose blev i al hast tømt for guitarpedaler og kabler og placeret foran Brians mund, der med stor hast fremviste, hvad Brian egentlig havde spist og ikke mindst drukket. Vi var midt på motorvejen, men fik alligevel stoppet bilen. Brian kom ud og stod et par minutter og kiggede ned bag ved autoværnet, mens Henrik tog fat i førnævnte plasticpose, der viste sig ikke at være helt tæt. Peters fars varevogn lugtede af brugt sprit.

Vi kørte videre, men måtte efter 5 min. stoppe igen. Brian havde drukket meget. Faktisk havde han drukket så meget, at vi følte os forpligtigede til at følge ham helt hjem, da vi kom til Randers.


Diskografi << forrige Næste >> Til historie-menu