Download pressemeddelse:
MicroSoft Word

Sommer 2001

Pressemeddelse for Niels Klapper Fisken

NIELS KLAPPER FISKEN på Tour!

Alle har hørt navnet…

NIELS KLAPPER FISKEN — vi blev i tidernes morgen fortalt af en "hotshot" A&R-mand, at vi nok skulle finde et andet navn, hvis vi havde ambitioner om at blive til noget. Han havde ret.

Ikke desto mindre, bliver vi ofte overrasket over antallet af mennesker, vi møder — selv i de fjerneste afkroge af landet — der har hørt om vores "skallede" orkester. "En kopi af en kopi af et gammelt demobånd"; "Kult på vores højskole"; "Var det ikke jer der vandt…"; "Min storebror har set jer live". Der går sågar rygter om, at et af vores numre er fast pensum på musiklinien på en af landets efterskoler!!!

300.000 lyttere af P3's "Bitspanden" med et eksklusivt NKF-interview d. 25. marts 2001; deltagelse i P3's TRAX 2001 og ikke mindst et unavngivet NKF-medlems medvirken i prime-time quizshowet "Gadekamp" på TV2 (han var ung… han havde brug for pengene…), som han ublu brugte til omtale af NIELS KLAPPER FISKEN, har bidraget til, at navnet NIELS KLAPPER FISKEN langsomt har indprentet sig i folks over- og/eller underbevidsthed.

Mange har købte pladen…

Mere end 300 personer har på nuværende købt vores første CD "Niels Klapper Fisken… med farver", dels fra scenekanten og dels fra vores online butik — ganske imponerende, synes vi selv, eftersom vi sådan cirka ikke har gjort noget som helst for at promovere den.

NU SKAL DER ANDRE BOLLER PÅ FISKESUPPEN!

Med vores næste CD "En H-mol Lige I Panden" der forventes udgivet i august, er det planen, at vi vil bruge adskillige bisse-tricks for at sælge skidtet. Vi nævner i flæng: "Plakater på tryk" (Vi har hørt i musiker-kredse, at der er mere prestige i offset tryk end i fotokopier?!?); "Pressebilleder" (Ikke med et lommekamera denne gang); Rubrikannonce med tourplan i Musikmagasinet GAFFA.

CD'en bliver desuden præsenteret i musikmagasinet GAFFA's "musikudslip" i august måned, hvilket udover omtale i GAFFA betyder, at mere end 150 caféer og spillesteder landet over får tilsendt CD'en til deres diskotek.

…men næsten ingen har set dem live?

Udover et solidt publikum i Randers og Århus, samt en enkelt velbesøgt koncert i København, er det ikke mange, der har haft muligheden for at opleve os live, hvilket har givet anledning til en del efterspørgsler i form af e-mails og indlæg i vores gæstebog fra vores fans.

Vi har derfor besluttet, at vi i forbindelse med vores nye CD, tager på tour i August og September 2001. Vi har på nuværende tidspunkt flere festivaljobs i kalenderen og der er lavet "blyanter" med flere spillesteder rundt omkring i landet. Den endelige tour vil blive annonceret i Musikmagasinet GAFFA i August eller evt. September-nummeret.

www.nielsklapperfisken.dk