20. December 2001
Pladekontrakt til NKF!!!

Så er det endeligt sket! NIELS KLAPPER FISKEN har fået en pladekontrakt med det forholdsvist ukendte pladeselskab m.m., "SØN, SØN, FAR & SØN".

Udover selve udgivelsen af cd’en "En H-mol Lige I Panden" er der lagt op til noget der ligner det største økonomiske og kunstneriske sats i dansk pladehistorie.

NIELS KLAPPER FISKEN har bundet sig for 31 udgivelser over de næste 16-18 år og SØN, SØN, FAR & SØN forpligter sig til at betale TV- og rubrikannoncer, bilboards på Vorup Stadion og i Munkholmhallen i Stevnstrup, bannerannoncering på askalex.dk (Hvor du finder du gode råd om alt fra renovering af huset til pasning af stueplanter), ølbrikker med påtrykt logo, et privat jet-fly stillet til rådighed 24/7 og evt. et hangarskib, hvis pladesalget går som forventet.

Mekaniske rettigheder til optrækkelige Marionet-dukker og øvrige mekanisk merchandise beholdes helt og holdent af NIELS KLAPPER FISKEN.

SØN, SØN, FAR & SØN s rettigheder vedr. Indspilninger, omfattet af aftalen, er gældende, ikke blot for hele verden, men for hele universet inklusive endnu ikke opdaget galaxer og sorte huller samt fænomener der endnu ikke kan opfattes af den menneskelige hjerne. Markedsføringsomkostninger udenfor jordens atmosfære vartages dog af NIELS KLAPPER FISKEN.

Den færdige inspilning skal godkendes af både SØN, SØN, FAR & SØN, NIELS KLAPPER FISKEN, deres værger før den udgives.

NIELS KLAPPER FISKEN forpligter sig til at stå til rådighed hele døgnet i den aftalte kontraktperiode og ikke nødvendigvist kun til musisk formål.

NIELS KLAPPER FISKEN har forpligtet sig til alle omkostninger i forbindelse med pladereceptionen til "En H-mol Lige I Panden" som finder sted TIRSDAG d. 25. December på Café von Hatten i Randers. Grundet en slunken band-kasse, vil der blive opkrævet entré til arrangementet. Der vil ikke blive serveret nogetsomhelst udover humørfulde Klapperfiskfestlige™ toner fra scenekanten. Kig forbi - det starter kl. 22.

Pladen vil kunne købes til koncerten til kr. 50,- og den vil kunne købes i landets pladeforretninger (Vejl. Pris kr. 99,-) i starten af det nye år.