13. marts 2002
NKF-instrument næste trend i rockmusikken.

Hvis du har oplevet NIELS KLAPPER FISKEN live, har du med stor sandsynlighed stiftet bekendskab med Æggedelersangen – en hyldelstsang som Mølhubrag skrev til Løgskals opfindelse af den elektriske æggedeler.

Faktisk har det undret os en del, at dette fabelagtigt instrument ikke er blevet kopieret, samplet og kommercialiseret for længe siden. Derimod undre det os ikke det mindste, at det er de banebrydende musikere fra Frelsens Hær, der blev de første til at spænde æggedeleren op til lir.

I denne annonce, fundet i Ud og Se, kan der ikke herske den mindste tvivl om, at det er æggedelerens klang der slår rytmerne an og det er ikke bare de klassiske glade jesus-gøglere der står bag denne akkustiske western-æggedeler – næææh, det er kändisser som Birthe Kjær, Nanna og Valby Børnegospel der knipser de sprøde æggedelerstrenge!!!


Se billederne af Løgskals æggedeler - klik her


Hvad Kirkens Korshær formodenligt ikke er klar over er, at Løgskal har taget verdenspatent på hans genistreg af et instrument. Faktisk ligger vi i forhandlinger med Fender Guitars om en støre licensaftale med en mexican Fender Egg Slicer – senere efterfulgt af en US Løgskal Signature model fra Fenders Custom Shop.

Vi modtager gerne stikker-breve, såfremt du opdager øvrige NKF-koncepter, der skuppelløst bliver kopieret. Send dit stikker-brev til vores webmaster.