1. August 2001
Nyheder fra sommerlandet:
Hornfisk halshugget!!!


Begge vore hornfisk, Sune og Jens, var i dyb choktilstand, da de hørte om en større mængde halshuggede hornfisk ved Kronborg strand. Deres mange navnebrødre har under mystiske omstændigheder måtte lade deres bagkrop og dermed livet.Slagtningen var øjensynligt fortaget med en meget skarp genstand (vi gætter på et barberblad), og vi giver gerne en dusør til dem, der kan bringe oplysninger, der kan lede til pågribelse af de modbydelige gerningsmænd. Sune, udtaler fra sin domicil i Ålborg; "Ubehageligt"! Send dit stikkerbrev til det_er_baaare_for_meget@nielsklapperfisken.dk

Sune har i øvrigt haft travlt med indspilningen af sit R'n'B-hit "Klapper Du Fisk?" (arbejdstitel), og har officielt taget navneforandring til Sunny B.Sunny B. i gang med en unplugged-version af sit R'n'B-hit.
(Studietekniker (Ham med armen): Kinky Jürgen)


Jens har ligeledes haft travlt denne sommer. Han sender dette foto:Af øvrige fiskeklapperes ferieminder kan vi kort ridse følgende op:

Torben:
Teltopsætningsferie i Nordøst-Spanien. Rygtet går, at han hurtigt fik "En Helt Anden Ko" playlistet omkring lejrbålet. Var desuden i Sverige for at drikke øl sammen med Kinky. Torben fangede en sø med sin fiskekrog, som han selv lavede med en tom Blå Thor-dåse. Han måtte dog lade søen blive i Sverige efter en lang diskussion med de svenske fredningsmyndigheder. Skide forbudsland!

Bloody HELLgren:
Har lagt fliser i sin nyindkøbte have, samt været i Legoland, hvor han købte en nøglering med Darth Vader.

Megl:
Har cyklet Bornholm rundt på en longjohn sammen med sukker-måsen.

Løgskal:
På charterferie i Randers. Han forstår dog ikke, hvorfor der stod "Feriebarn" på hans billet, som han fik udleveret af Københavns Kommunes Julemærkehjem. Var desuden en smut i Oslo for at købe 2 små fadøl for 133 kroner.

Kinky:
Var i Sverige med Torben. Svømmede desuden i en af Silkeborgsøerne.


Flere talentkonkurrencer.
Vi har desuden tilmeldt os
Holger D's Lejrbålsgrandprix med nummeret "Hvornår Kommer Far Hjem". Hvis vi vinder, vil vi prøve på at arrangere en intern nævekamp i bandet, hvor den, der overlever, får lov til at beholde den fine guitar, man kan vinde (den er sgu' underskrevet af dem fra Rollo og Kim!!!).

De fleste talentkonkurrencer vi tidligere har deltaget i, har vi vundet, og vi lægger ikke skjul på, at det ville være en stor skuffelse, hvis ikke også vi vinder denne.