13. Juli 2001
NKF-Butikken midlertidig lukket

Vi har desværre måtte lukke for NKF-Butikken for denne gang – primært fordi vore varelager p.t. tæller 1 cd. Desuden tager Løgskal, der har stået for de mange ordre-ekspitioner, på charter-ferie i Randers.

Vi forventer dog at genåbne butikken så snart vores nye cd er klar – formodenligt til august eller september.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange købere både i danmark og i udlandet. Faktisk har vi sendt cd'er til eksotiske lande som Schweiz og Grønland!

Bedst sælgende byer var hhv. Århus og København. Af øvrige afkroge af det danske land blev der sendt cd'er til:

Randers, Hobro, Mariager, Stevnstrup, Hjallerup, Odense, Nuussuaq (Grønland), Korsør, Hårby, Broager, Lyngby, Skive, Kastrup, Ryomgård, Ranum, Ballerup, Skanderborg, Frederiksberg, Valby, Herning, Ikast, Svendborg, Hillerød, Meiringen (CH), Horsens, Rødovre, Herlev, Julsminde, Humlebæk, Frederecia, Esbjerg, Viborg, Ålborg, Roslev, Hadsten, Risskov og Højbjerg.

Nu håber vi at vi får nogle af jer at se på vores mini-tour i august og september. Vi kan dertil tilføje, at vi stadigt arbejder på højtryk på at få København med på vores tourplan. Vi forhandler desuden med et spillested i Århus og det ser ud til at smilets by også bliver udsat for endnu en klapperfiskfest™
.

Regnskabsafdelingen melder at der stadigt ligger et par ubetalte girokort rundt omkring. Skynd jer at betal – vi ved hvem i er! Har du mistet dit girokort, kan du få tilsendt et nyt. Skriv en mail til butik@nielsklapperfisken.dk