18. Februar 2001
Honningkager fra Christiansfeld.

Det er ikke uden en slet skjult stolthed, at vi for et par uger siden modtog en æske honningkager fra Charlotte i Christiansfeld. Charlotte, det varmede virkeligt meget i vores små fiske-hjerter. Du er en skatter-pige – VI ÆLSKER DIG!


Vi kvitterede straks med fremsendelse af hele vores bagkatalog og håber, at i alle – med stor misundelse – vil nyde billederne fra weekendens øver/honningkage-orgie: Klik her.

Vi har taget konsekvensen og oprettet en naturalie-online handel: Send en gastronomisk specialitet fra din egn og modtag en CD med Niels Klapper Fisken. Vi ser frem til at modtage røgede sild fra Bornholm, sukkerroer fra Lolland eller… ???

Er du så uheldig, at netop din hjemegn ikke har nogen gastronomisk specialitet, kan du ved henvendelse på butik@nielsklapperfisken.dk komme med et bud på andre interessante handelsvarer.

Derudover kan man faktisk også – for kolde kontanter – købe vores CD i vores netop åbnede butik.

BEMÆRK!!! Grundet ko-galskab, mund- og klovsyge samt en generel modvilje mod transport af genmanipulerede tremmekalve (og fisk), modtager vi p.t. ikke fødevarer fra lande udenfor Danmark.