9. Oktober 2000
F.C. Niels Klapper Fisken – nu med flyvende udskiftning.

Omkring 250 randrusianere blev til vores sidste koncert på Café von Hatten mødt med den chokerende nyhed, at Kinky Jürgen ville forlade os. Han mente, at han kunne drikke mange flere blå end os andre i NKF, og at vi af samme grund ikke var værdige til hans selskab.

Nu var gode dyr rådne! Vi fik fat i Martin bloody Hellgren som erstatning for Kinky. Martin har nemlig en rigtig fiks jakke, der ser ud som om, den er lavet af noget, der en gang har siddet på en albinoleopard.

Men først efter, at han havde sagt ja, fortalte Martin, at han faktisk ikke rigtigt har spillet keyboard siden forårkoncerten på Silkeborg gymnasium, 1990. D'OH!

Efter en intensiv træningslejr på Grønne Kro lykkedes det os drikke Kinky under bordet en lørdag formiddag. Han sagde ja til at fortsætte, og udtalte derforuden, at kunne nogen løbe rundt om hele Randers og omegn i slidte volleyballsko på under en halv time, så skulle han hjem og høvle dørkarme.

Vi anede ikke, hvad han talte om, vi var mere bekymrede for Martins uopsigelige kontrakt, der løber frem til d. 18. august 2007.

Martin er en habil bassist, og vi overvejede at lade Torben spille guitar og fyre Løgskal. Der blev taget kontakt til Løgskals advokat, der rystede med sablerne. Han kom IKKE med i bandet (hvor mange numre kan egentlig bære sabelraslen?). Vi forstod dog alvoren (?), så det forslag var udelukket.

Da det så aller-sortest ud, drak vi en masse Blå Thor og blev enige om, at vi fra nu af, i folkemunde, hedder "F.C. Niels Klapper Fisken …med flyvende udskiftning" (Bandkassen betalte for Løgskals advokat-regning, der beløb sig til kr. 4,50 som følge af kompetence).

Bandet fortsætter med andre ord, som vi plejer, men med en ekstra spiller, der i bedste ungdomsskole-stil bytter rundt mellem instrumenterne. Hvordan fa'n dette hold skal fungere, ved vi ikke helt. Det må fremtiden vise.


Martin bloody Hellgrens veninde-sider vil blive opdateret i fremtiden.