7. August 2000
Sælger jern!

Vi kan desværre ikke komme i kontakt med vores pladeselskab, hvorfor vi ikke kan få de præcise salgstal for vores seneste single. Men et realistisk estimat kalkuleret på baggrund af samtaler med familie og venner, har resulteret i, at vi MÅ have rundet det magiske tal 10.

To meget glade fiskeklappere.
Klik på billedet, for at se det i stor størrelse.

Kinky påstår, at man skal sælge 25.000 plader for at få en guldplade, og så mange tror vi ikke, vi har solgt (endnu), men vi føler alligevel, at det skal fejres, at salgstallet nu – ikke bare er et étcifret tal.

Fire (inkl. Ida) meget glade fiskeklappere.
Klik på billedet, for at se det i stor størrelse.Vi har derfor lavet et trofæ, der bevidner, at vi nu har solgt plader nok til en "Jern–plade". Dette er dog ikke et ædelt metal, men alligevel et hæderligt og klippe–fast metal, der bl.a. blev brugt til konstruktionen af Titanic. Pladen blev overdraget af vores imaginære A & R-pige, Ida. Der blev trakteret med 3x1/2 ltr. cola og en Snickers til Jens – der kunne desværre ikke blive til mere fra bandkassen.

Torben og Megl fik æren af overrækkelsen og festlighederne eskalerede med købe en pose kaffe og en citronmåne.


Navn: Ceci n'est pas une PLADE.

Længde: Ca. 14 cm (Inklusive cover).

Pris: Måske 40 kr. Vi sender dog de varmeste hilsner til vores trofaste Skagen-fan, Rasmus, der måtte prutte om prisen da skagens formodenligt eneste pladeforretning ville ha' 70 kr for singlen. Rasmus fik den ned i 50 kr.

Selskab: Off the Record (Recart)