27. Juli 2000
Hornfisk fileteret

Vi har desværre måtte filetere vores hornfisk, Mikkel.

Det hele startede, da han begyndte at lave sjov med vores musik. Han sagde – og vi citerer: "Det er da noget fjollet musik, vi laver og så'n nå'et", og det siger man ikke ustraffet til et seriøst rockband med en vundet talentkonkurrence og en udgivet single (med et salg på over 10 eksemplarer) bag sig.

Til Mikkels forsvar skal siges, at vi lokkede ham med i bandet under påskud af, at vi var et vaskeægte boyband, der faktisk skulle bruge mere tid på dansetrin end skønsang og musisk udfoldelse. Hvilket – ifølge Mikkel selv – passede udemærket til hans evner.

I blæsergruppen har der internt udspillet sig et større jalousi-drama grundet Mikkels "moves", der iflg. Sune var blevet lidt for niftige. Feks. kunne han finde på at krydse sine ben (begge to!), snurre rundt og lave et lille spjæt op i luften, mens han med et fjoget grin råbte "N'go-go boys and girls" – helt malplaceret i vores forum.

Mere end en gang har han ment, at han skulle have dobbelt så meget af hyren som os andre, bare fordi vi kalder ham Mikkel 1 og Mikkel 2. Han har dog aldrig fået mere end 1/7. Når bilen skulle pakkes var han nemlig Mikkel 0.

Af øvrige mindre irritationsmomenter kan vi nævne:

  1. Han nægtede at give sin saxofon brasso – et ønske vi højt og længe har ytret i bandet.

  2. Han lyttede til jazz i sin fritid.

  3. Han kørte et pindsvin over på hovedvejen mellem Århus og Randers i oktober sidste år – uden at stoppe op og se om det var okay.

  4. Han lærer aldrig rigtigt at drikke Blå Thor.

  5. Nogen siger, at de har set ham lave playbackshow på lokalTV sammen med Richard Ragnwald.

Rygtet vil vide, at han temmeligt travlt med sin nye karriere som saxofon-bladsnedker eller webdesigner eller så'n nå'et.

Som plaster på såret/hadegave, har han fået et life-time backstage pass til alle vores fremtidige koncerter..........i Belgien, Oh Yeah !!!


Vi takker farvel til Mikkel med denne lille animation.

Såfremt du ønsker at læse Mikkel 1 & Mikkel 2's venindesider en sidste gang, får du muligheden ved at klikke her.

Føler du medlidenhed med ham, eller ønsker du at håne ham yderligere, kan du sende ham elektronisk post på:
mikkel@nielsklapperfisken.dk