6. April 2000
Ceci n'est pas une PLADE!

Så er singlen (den, der blev omtalt allerede aug. sidste år) indspillet og mixet. 23-24 marts og 1-2 april tilbragte NKF i Feedback-studiet i Viby ved Århus.Hvornår skidtet reelt udkommer, afhænger af, hvornår coveret til pladen er færdigtrykt.

De to første dage, som blev brugt til selve indspilningerne, var præget af snot og influenza - det var ikke kun hornfiskene, der gik og blæste i hjørnerne.

Analog studie betyder : "I bliver s'gu nødt til at spille rigtigt", fandt vi ud af. Ikke noget med snyd og digital klippe-klistren i optagelserne (som vi havde frygtet var nødvendigt). Så det, der er på pladen, har vi rent faktisk spillet.

2 numre vil være at finde på NKF CD No. 1 (officially speaking, you know): "Snacksbar" & "Søn, Søn, Far og Søn". Og ja, du læste rigtigt tidligere - CD'en skal udkomme så'n rigtigt i forretninger landet over, hvis ellers der er forespørgsler på den.

Vi regner med, at den er klar sidste uge i april. Så ved du, hvornår du kan begynde at terrorisere din lokale pladeforretning. Hvis de kigger uforstående på dig, kan du skynde dig at fortælle, at du ved, den bliver udgivet af Rec-Art, og at CD'en hedder "Ceci n'est pas une PLADE!".

Når vi ved mere om udgivelsesdatoen, vil det selvfølgelig osse være at finde her i nyhedssektionen. Så kig indenfor i fiskenettet jævnligt de næste par uger.

Oplag: ?

Distribution: Til landets radiostationer, samt tilgængelig for landets pladeforretninger.

Selskab: Recart