27. Januar 2000
N.K.F. worldwide!!!

Måske er der ikke så mange her i landet, der har fået øjnene op for Niels Klapper Fisken - ikke desto mindre er vores navn begyndt at give genlyd rundt omkring i verden.

Fanklubber overalt har set dagens lys, og vi kan forvente et snarligt internationalt gennembrud.

Især i Norge, hvor vores fanklub nu har over 240.000 medlemmer, og afdelinger i hele Skandinavien og Polen er skudt op som padehatte på en fugtig ko-mark.

En uofficiel norsk hjemmeside tilbyder Lomme-tennis og Soveroms-golf, og der er sågar lavet en NKF-Skole!!!

Af økonomiske årsager har vi valgt at flytte vores holding-selskab til Holland, hvor skattereglerne for holdingselskaber er særdeles lempelige.

Nogle fisk svømmer desværre med bugen opad. Den store interesse for os har bl.a. resulteret i, at et amerikansk firma er begyndt at pirat-kopiere vores merchandise - vi bringer hermed en advarsel.

Musikere, amatørornitologer, ishockeyspillere o.l. har til dels kopieret vores navn, og vi vil gerne understrege, at vores schweiziske advokat ikke er barmhjertig, når jura-køllen svinges!

Vi sagsøger jer LANGT IND I HELVEDE!!!

Læs meget mere på vores link-sider

Antallet af NKF-relaterede sider har overrumplet os fuldstændigt. Har du kendskab til et NKF-link, er du meget velkommen til at kontakt vores webmaster