13. December 1999
Single udskudt på næsten ubestemt tid.

Vi må desværre meddele, at Single-udgivelsen, som vi vandt i forbindelse med konkurrencen "Vi har scenen, har I musikken?" er udskudt på ubestemt tid.

Det har desværre ikke været muligt for os at aftale studietid med selskabet. Vi kan kun love, at singlen kommer på gaden inden d. 19. Juni 2000. Præmiesinglen skal nemlig ifølge konkurrencebetingelserne udkomme senest et år efter konkurrencens afholdelse. Så lad os håbe, at vi får aftalt studietid inden da.

Som et plaster på såret har vi valgt at udgive CD'en "Dadaistisk tøse-ska & pop...med farver", som indeholder de største hits, vi til dato har indspillet. Der er tale om en "For super-fans only edition", og den "kom på gaden" d. 27. november.

CD'en indeholder 19 sange, der er indspillet i perioden juli 1997 - august 1999. Vakse fans vil straks opdage, at en del af materialet er indspillet uden vores hornfisk, og ægte ska-fans burde måske gemme spareskillingern til nyere materiale kommer på gaden. (Der er omkring 5 - 6 ska-inspirerede numre på denne udgivelse).

Detaljerede oplysninger om CD'en finder I Her!

Vi har valgt ikke at distribuere vores demomateriale til højre og venstre. Vil du ha' fingrene i den, må du troppe op til vores koncert.