1. November 1999
NKF peppes op i kroppen

Nose-jobs til NKF.

Efter længere tids overvejelser har flere af medlemmerne endeligt taget beslutningen; at få lavet plastikkirurgiske operationer. "Kniven er endnu ikke svunget", lyder det fra pålidelig kilde, "men de første aftegninger er kridtet op på bandmedlemmernes respektive flæskeroulader".

"Det var især en del personlige henvendelser i forbindelse med lanceringen af denne web-side, der gjorde udslaget", udtaler Løgskal, der længe har ønsket sig en silikone-ølmave. (På trods af at han længe har arbejdet på en naturlig ditto).

"Det er klart, at man får et andet forhold til sin krop, når man kommer i mediernes søgelys", udtaler Mølhubrag, der allerede har fået suget fedtvæv fra brystkasse, overarme, balder og ankler. "Man ser ofte store stjerner få lavet indgrebene, efter de er blevet kendte. Vi håber med denne disposition at kunne slippe for det værste mediepostyr, når vi kommer til den fase af karrieren".

Af øvrige fiskeklapperes indgreb kan vi her nævne:

Sune-boy: Piercing af milten, samt brændmærket leveren.

Kinky Jürgen har aftalt tid hos sin faste flightcaseleverandør, der skal påmontere hjørner og kantlister på Kinkys albuer og knæ.

Mikkel1&Mikkel2 får i nærmest fremtid en hårtransplantation fra armhule til næse, og Megl (Den sidste trommeslager i byen !!!), skulle efter planen få påmonteret aftagelige biomekaniske sofaknapper i sin dobbelthage.

Jens, der ellers ser lidt mere konservativt på disse indgreb, har i solidaritet fået piercet en 6 mm rawlplug i drøblen.

Ovenstående modifikationer får formentligt ikke de store konsekvenser for bandet udover:

1)Løgskal får et bedre sustain i mellemgulvet.
2)Mølhubrag får nemmere frostbid i ankler og akilleshæl.
3)
Sune-boy holder pause i bandet i den periode, han skal pille sår-skorperne af sine nyrer.
4) Kinky Jürgen bliver nemmere at læsse i band-bilen.
5) Mikkel1&Mikkel2 kommer til at lugte mere af mand ud af næsen.
6) Megl kan få siddesår i håndfladerne, når han keder sig.
7) Jens' trompet får en ekstra overtone. Denne kan dog ændres ved udskiftning til f.eks. 8 eller 10 mm rawlplug. Han skal desuden tygge sin mad 64 gange istede for de obligatoriske 32.