NKF anmelder...

4. August 2001
Vestpark festival, Langå

Vestparken, åh ja, det tætteste vi kommer på hjemmebane udenfor Randers.

Denne festival skal åbenbart kun besøges hvert andet år. Første gang, vi spillede der, var i ´97, en søndag eftermiddag som opvarmning for Muddi og Salamidrengene. Dengang var det uden hornfiskene. Det var vores andet "rigtige" job. I ´98 var Megl i udlandsmellemamerika, så Nulfisken (Peter og Torben) trådte ind. 1999 var året, hvor hornfiskene kom med i banden, så her blev de præsenteret for Langå.

Sidste år havde Kinky skidetravlt med sit fritidsband, så her var NKF kun repræsenteret af Torben, der forsøgte sig som lydmand.Men i år var vi der!

Lige før os spillede Carpark North. De spillede folk rigtig glade. Det var vi glade for.


En lille regnbyge under vores opstilling skræmte heldigvis ikke folk væk.

Festen hos publikum startede samtidig med "Bare brok", som er vores lydmands bankmands yndlingsnummer.

Musikalsk præcision blev til tider tilsidesat til fordel for hoppen og løben på scenen — HEY, vi vil også ha’ det sjovt! OK?

Desværre for vores sætliste kunne de to forsangere i bandet ikke helt kontrollere deres orale udgydelser mellem numrene, så det var nødvendigt at pille et par ellers fede numre af for at overholde den stramme tidsplan.

Megl gjorde ellers alt, hvad der stod i hans magt for at gøre plads til nogle ekstra. Alle numre gik pissehurtigt. Slap dog af mand!

Måske var det fordi, han tidligere på dagen havde varmet op som indskiftningsspiller i DeMiRock.

Tak til toastmasters Christian og Morten. Vi vidste slet ikke, at vores kabler havde brug for at blive smurt ind i barberskum.

Endnu en aften endte på Hatten.

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF