NKF anmelder...

25. Marts '00
Stengade 30, København

Nu tør vi godt fortælle det: Det var tæt på en aflysning af jobbet på Stengade 30. I dagene op til, har vi haft travlt med indspilning af vores første (rigtige) single (i et rigtigt studie), og vi frygtede, at vi ikke kunne forberede vores indtog i hovedstaden ordenligt.

Flere af bandmedlemmerne var desuden på stoffer som "Vicks Blue", "Panodiler" og "Næsespray" for at løse op for den værste snot i hornet, og især Megl, der aftenen forinden var overbevist om, at ufattelige mængder alkohol var det bedste middel mod forkølelse, var slemt udsat.

Vi havde taget det hurtige sæt med denne aften. Minidisc'en og de fleste af de stille ballader blev tilbage i Randers, og der blev lagt ud i det høje tempo - publikummerne svarede igen med rytmiske bevægelser af deres fødder.

Ellers gik det lige ud af landevejen: Vi sprang rundt på scenen, publikum sprang rundt på dansegulvet, og en enkelt sikring sprang i sikringsrummet (Det gik ud over Åses Moster, der således blev delt i to. Vi startede selvfølgelig igen, hvor vi havde sluppet, da strømmen forsvandt fra basforstærkeren).

Musisk var der lidt flere brølere end godt er, men der var ikke skyggen af musik-politi på Stengade 30 denne aften. Lyden var (iflg. lydmands-politiet) helt i top.

Af forskellige årsager var vi nødsaget til en hurtig hjemtur efter koncerten, og vi fik desværre ikke hørt Furillo trykke den af. En enkelt eksil-randrussianer forklarede ( som kun en Randers-dreng kan ), at det var fan'me for dårligt, at vi skulle hjem lige efter koncerten. Han havde personligt pantsat Christian Lauridsen (og fået 9 æbleskiver for ham) udelukkende for, at vi kunne holde en fest sammen bagefter. Vi havde desværre ikke drukket øl nok til helt at følge med i, hvad Jes Jakobsgaard egentlig talte om.

En stor tak til: drengene fra Club2Rude for et checket arrangement; Lydmanden + Lysmanden for en god afvikling af koncerten; samt Furillo for hyggeligt selskab.

Tilskuere: ca. 120

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF