NKF anmelder...

8. September 2001
Paraplyen, Vejle

SE BILLEDER FRA PARAPLYEN

Denne gang var det Paraplyen, der stod for tur, og selv om Kinky var ved at vædre div. biler i indkørslen, lykkedes det alligevel at få bugseret udstyret op på 1. sal i løbet af et kvarter.

Ja, nu lyder det måske som om, at vi i NKF har gjort os skyldige i bodybuilding, vægttræning samt indtagelse af anabolske steroider. Dette vil vi med det samme dementere, og blot takke de, af Paraplyen anskaffede lejesvende, der tog en god del af slæbet.

1/6 af publikum på Paraplyen.
Dette foto kan blive dit!
(Læs mere nedenfor)Tydeligt mærkede af jobbet på Gyngen præsterede vi at gennemføre en 3 timer lang opsætning/lydprøve. Da tiden nærmede sig, hvor vi skulle på scenen, havde der indfundet sig 10 betalende gæster plus det løse (2-3 stykker). Det bør lige indskydes, at vi i Vejle spillede på døren, hvilket medførte en lidt trykket stemning hos bandets kasserer.
Da vi i NKF jo er pissefine, besluttede vi os for, at en sådan situation kun kunne ende på en måde: KLAPPERFISKFEST™!!! Festen blev helt klart gennemført og ikke mindst pga. af det utrolige sceneshow (Peter var suveræn til at "lade som om", at alt gik galt, Megl underholdt med et infantilt og pissefint ræbeshow, og Torbens headset var… ja, det var Torbens headset), men også pga. af publikums/personalets engagement.

Det var sgu dejligt at ud af Vejles 54.675 indbyggere, var det de 15 pissefineste, der var mødt op!! Fra NKF skal der lyde en tak til alle de fremmødte for at have været medvirkende til (på trods af det sviende økonomiske nederlag), at bidrage til endnu en vellykket NKF-koncert.

I står alle på gæstelisten næste gang! ROCK 'N' ROOOOLL!!! For alle interesserede bringer vi her et budget for jobbet i Vejle:

Entré-indtægter: +409,-
Barregning (Indkøbspris): -550,-
Transport: -1550,-
   
I alt: -1691,-

Da vi allerede under koncerten kunne se, at det nok ikke kom til at hænge sammen økonomisk, tog Løgskal — under et af de numre han ikke spillede i — portræt-fotos af samtlige gæster til aftenens koncert. Disse billeder kan købes — signeret med vores autografer — for den nette sum af 375 kr. (ekskl. moms) ved henvendelse på jysk_koncert_foto@nielsklapperfisken.dk

Vi kan evt. lave en Mors-dag-platte eller kaffekrus, ligeledes med dit eget foto, såfremt du var en af de heldige, der var til koncerten i Vejle.

Alt i alt (og vi mener det sgu' ærligt): Vi havde en underholdende aften i Vejle!
WE'LL BE BACK!!!

PS. Tak for god ro og orden i mellem numrene :o)

SE BILLEDER FRA PARAPLYEN

Antal publikummer: 12 (+ det løse)
Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF