NKF anmelder...

21. September 2001
Kulisselageret, Horsens

SE BILLEDERNE FRA KULISSELAGERET

I Horsens skulle vi på scenen lige efter de lokale horsensianske helte RamJet, som åbenbart har nogle meget grådige lunger, idet iltbeholdningen i Kulisselageret (fuldt hus) var dalet en stor del, da det var vores tur til at koncertere for den skahungrende masse af midtjyder.

Hygge i Kulisselagerets bandrum før koncerten.

RamJet sparkede virkelig mås denne aften, og vi gik på scenen med bekymringen om, om publikken nu var færdig med at feste — Vi tog heldigvis fejl.

Nogle få kendte vores numre i forvejen, andre blev stille og roligt fanget ind efterhånden som sættet udviklede sig. (Der var sikkert osse nogle, der syntes, vi var kedelige — I lige måde herfra!).

Henimod slutningen af vores sæt måtte Torben sætte sig ned, da besvimmelse var overhængende. Uheldigvis var "Lang lørdag" og "Mette Sihn" placeret der, og der er dendæl´me mange ord, der kommer ret hurtigt efter hinanden i netop disse numre. Med Torben ude bag scenen i den friske og kolde Horsensvind spillede resten af NKF "Truckersangen" , der ellers ikke var på programmet.

På trods af dette synes vi, at det var en fornøjelse at besøge de flinke folk i Horsens, og vi vil gerne komme igen. Tak!


SE BILLEDERNE FRA KULISSELAGERET

Antal publikummer: ca. 120
Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF