NKF anmelder...

Café von Hatten, Randers
25. December 2003

Med store overspændte maver fyldte med julemad og rester af familiehygge strittende ud af samtlige kropsåbninger fandt vi, NKF, Café von Hatten.

IMG_3564
Se alle billederne – klik her

Vi har prøvet det før, men uhha, hvor var den hård denne gang.
Den Blå gudedrik kurerede os i tide og vi indfandt os i et stopfyldt cafélokale. Lutter glade mennesker var ligesom os mødt op for at feste.

Vi kom noget tungt i gang, men der var en gevaldig godt stemning på dansegulvet.

Det var der også bag dansantområdet. Det så vi i ”En Ko”, hvor alle, der kendte teksten, meget venligt satte sig ned. Torben påkaldte sig i pausen gudestatus med magt over alle – NAR!

Lovlig Live
Se alle billederne – klik herFørste sæt bød også på premiere af et par nye numre ”Jeg ved ikke, hvor jeg bor”, der kunne have heddet ”Jeg hedder Peter, jeg har hængt teksten op på en højttaler, jeg har skrevet med så små bogstaver, at jeg ikke kan læse den, øv”, og ”Dr. Sado”, der gik lidt bedre. Det meget lærenemme publikum sang med, selvom det var første gang, de hørte den.

I sidste nummer i andet sæt demonstrerede Torben, at han også havde styringen over strømmen på scenen.

Et par meget venlige mennesker, Line og Rene, pegede på os en del af aftenen. Med videokameraer. Det er normalt uhøfligt at pege, men i dette tilfælde er det måske OK.

Afhængig af vores evne til at manipulere lyd og billeder sammen til noget, der kan minde om en helhed, vil det måske i fremtiden være muligt at se videoklip fra koncerten her på siden.

Lovlig Live
Se alle billederne – klik her


Nå, tilbage til koncerten: ”Søn, Søn, Far & Søn” blev brat afbrudt, da Mølhubrag, med kun sine våde læbers kraft og en el-guitar i hænderne, fik HFI-relæet til at finde pausemode.

Med pointen i hus smed vi et par ekstranumre i hovedet af folk.
Resten af aftenen pølede vi Blå – ovenpå.
Glædelig jul og Blåt nytår til alle!

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF