RamJet feat. Niels Klapper (Pirat)Fisken

15. Februar 2003
Café von Hatten, Randers

Dette var egenligt ikke et rigtigt job for Niels Klapper Fisken. Det var mere et lille "Nu-kommer-vennerne-fra-Horsens-ska‚-vi-da-ikke-(for-fa‚en)-ha‚-det-sjovt-kævle-nogle-Blå"-job. Bloody Hellgren var desværre forhindret i at møde op, så officielt var det "Pirat-fiskene", der spillede, et mindre kendt randrussiansk orkester, der har udviklet et særligt talent(?) for at spille Niels Klapper Fisken kopi'er.

Nå… Nu hedder denne side jo "N.K.F anmelder N.K.F.", så vi vil nøjes med at bringe dette foto, med kommentaren; RamJet SPARKER RØV!Jeps, der er krummer i de knejte!


På næsten klassisk ungdomsskolemanér valgte hornfiskene at bytte instrumenter. Af hygiejniske grunde holdt de fast i deres respektive mundstykker. Det lød dendæl'me grimt!
Pænt stiv og hvidløgsstinkende kunne Mølhubrag boltre sig på dansegulvet helt alene. Rart at gense hjelmen, der igen er elektrisk.


Improviseret halvleg. RamJets hoffotograf knipsede lystigt løs hele aftenen. Vi valgte at afbryde et nummer, så manden kunne få alle Piratfiskene samlet.

Fotocredit: Ramjet's hoffotograf.
Besøg Ramjet's hjemmeside på www.ramjet.dk

Hvad mener du om koncerten eller om anmeldelsen? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF