NKF anmelder...

25. december 1999
Café von Hatten, Randers

Til Oh yeah ! Hjemmebane er en lækker ting, og for hulen hvor det dog heldigt, at Hatten er vores hjemmebane. for der spiller vi godt. Og denne 1. juledag var ingen undtagelse.

Det var tredje gang hornfiskene spillede på Hatten, og man må sige, at de så småt er ved at lære at drikke øl med den rigtige farve (før i tiden drak de såkaldte "blæserbajere" — læs pilsnere). Denne aften var Blå Thor i højsædet både hos os og publikum. Endnu en gang løb Hatten næsten tør for gyldenblåt øl, selvom barpersonalet på et tidspunkt så meget bekymrede ud, idet publikum ret hurtigt adopterede et af vore nye numre —"Mette Sihn" — og skreg med på omkvædet : "Vi vil ha' medikamenter". Optællingen i barens køleskabe efter lukketid beviste dog, at øl osse kan bruges.

Hornfiskene opførte under "Sofus Pokus" et trylleshow, hvis mage aldrig er set tidligere. På et tidspunkt virkede det faktisk som om Snittens tommelfinger forlod resten af højre hånd.

Et andet højdepunkt var det faktum, at Megl i juledagene havde tabt sig 4 kilo (Han er blevet klippet, så nu kan man rent faktisk se, at han ikke er så dum i nakken, som alle gik og troede).

Skal der nævnes noget negativt denne aften, må det være, at Mølhubrag absolut skulle smide tøjet under Kinkys fremførsel af den smukke og følsomme ballade "Fastlåst og forfrossen", men heldigvis nåede han da ikke at smide det hele.

Under xtra-xtra-numret "Snacksbar" glemte man fuldstændig, at det rent faktisk var december og vinter. Både temperatur og stemning mindede bemærkelsesværdigt om en sommerferiedag på Tenerife, bortset fra at selv tjeneren var glad.

Herfra skal lyde en stor tak til alle jer, der var på Hatten og placerede jer så fint i 2 lag (sådan så det i hvert fald ud fra scenen), hvordan der ellers kunne være på mange mennesker vides ikke.

Godt nytår til alle fra NKF. Vi ses forhåbentlig i 2000. Og det syn's naboerne osse!

Tilskuere : 150 (mindst)

Entré : kr. 35,-

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF