Anne Mæller anmelder...

26. december 2002
Café von Hatten, Randers

Julen er fyldt med traditioner. Juletræ, gaver, familiebesøg og — for mit vedkommende — tidlig afsked med familien 1. juledag, fordi der er Niels Klapper Fisken på Hatten. Og nej, faster Karens brunkager ikke er nogen undskyldning for at blive væk fra klapperfiskfest.

Billedtekst: "Hold da kæft, hvor er der gang i den her!!!"
Nåh nej, – Løgskal havde glemt at lade batteriet på kameraet, så der er ingen billeder fra koncerten.

Det er faster Karen dog, som resten af familien, ikke udelt begejstret for. Så det var med glæde, jeg i år konstaterede, at Niels Klapper Fisken først indtog Hatten 2. juledag. Og endnu gladere blev jeg da jeg opdagede, at min fætter Jeppe, der ellers altid kun har haft næserynken til overs for Randers-fænomenet, gerne ville med til koncerten.

Så uden at de vidste det, var Torben, Peter, Jørgen, Jens, Sune, Martin og Megl under et ekstra stort pres den aften. Ikke alene skulle de levere en pragt-præstation, der kunne leve op til forventningerne blandt de mange fremmødte fans. De skulle også have omvendt fætter Jeppe. Vi havde gjort vores, min søster og jeg. Fortalt i timevis om den fantastiske musik, den fede stemning og de kolde Blå.

Billedtekst: "Nåååååååhr - hvordan det det lade sig gøre???"
Nåh nej, – Løgskal havde glemt at lade batteriet på kameraet, så der er ingen billeder fra koncerten.


Nu var det op til de syv på scenen.

De lagde ud som de plejer — med et brag. Og efter de første par numre måtte Jeppe, der ellers havde stået foruroligende stille i forhold til de andre foran scenen, indrømme, at de var ret underholdende.

Ja ja, Peter glemte teksten et par gange, og Torben måtte fremføre Blå Blå Thor uden sin sikkerhedshjelm, men bortset fra det var der intet, der kunne slå dem ud. De var endda så meget ovenpå, at de fremførte Sofus Pokus — for første gang siden urpremieren for et år siden — iført meget røde hatte med stjerner på. Torbens solokarriere blev sparket i gang med en fornem præsentation af hans Saybia-deprimerede sang, og det store slag mellem R’n’B og Grand Prix, Sunny B og Kinky Jürgen, blev udkæmpet live på scenen. Det var vist Kinky, der vandt…

Billedtekst: "Flere fotomodeller løb nøgne rundt i bandrummet efter koncerten."
Nåh
nej, – Løgskal havde glemt at lade batteriet på kameraet, så der er ingen billeder fra koncerten.

Og til sidst havde han overgivet sig, Jeppe. I slutningen af andet sæt kunne man ikke skelne ham fra de andre hoppende, hujende og Blå Thor-drikkende NKF-fans. Lige som dem syntes han nemlig også, at NKF er fede.

Billedtekst: "Sune viser stolt sin ringmuskel-piercing til et par piger (Ja, de er altså blevet 18), mens Jens bungy-jumper ud af bandrummet med en pose postelastikker om anklerne. Uha - det ser grimt ud."
Nåh nej, – Løgskal havde glemt at lade batteriet på kameraet, så der er ingen billeder fra denne aften.


Og det er de jo. De er jo fede. De er fantastiske. De er pisse-fine. De er fra Randers.

Tilskuere : 193
Entré : kr. 50,-

En stor tak til Anne Mæller for den fornemme anmeldelse. Hendes iagttagelser om at Peter glemte teksten et par gange er underforstået totalt forkerte. Det kunne han aldrig drømme om. Kampen mellem Kinky og Sunny endte uafgjort ifølge de officielle dommerstemmer. Vi vil derfor, med spænding, se frem til en returkamp. Måske allerede til Påske. De to kompetanter er, så vidt vides, gået i træningslejr. Og Jeppe, du skal være velkommen igen.

Hvad mener du om koncerten eller om anmeldelsen? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF