Anne Mæller (Journalist) skrev...

26. april 2002
Café von Hatten, Randers


Denne koncert kunne have været den perfekte NKF-oplevelse. Hvis det ikke havde været for to meget væsentlige detaljer, der ødelagde den umiddelbare glæde ved koncertoplevelsen…

Det begyndte ellers så godt. Hele bandet var mindst lige så friske og veloplagte som publikum. Der blev sunget, hoppet og hujet til den helt store guldmedalje, og alt åndede så meget fred og ro. — Så meget som det nu lod sig gøre.

Men så skete det… Et par opmærksomme publikummer opdagede en forræder-fisk i stimen: Kinky Jürgen sad og drak almindelige Thor! Han blev hastigt forsynet med en rigtig øl, men lige så snart den var forsvundet vendte han tilbage til sin synd.

Resultatet blev, at flere fans efterfølgende har måttet søge hjælp hos en krisepsykolog. For, som en rystet fan udtrykte, hvis en NKF’er ikke drikker Blå, hvem gør så?

Den anden trælse ting der skete var ikke helt så chokerende som den første, men stadig nok til at ryste denne anmelder. Da koncerten var slut var der nemlig absolut ingen der havde været bare tilnærmelsesvis tæt på at spille Sofus Pokus. Heller ikke selvom der blev opfordret kraftigt til det fra publikums side.

Men er man i stand til at se bort fra de to detaljer var det en fantastisk koncert, der også indeholdt verdenspremieren på den nye sang Drop Nu Al Den Snak. Den spås i øvrigt en stor fremtid af samtlige fremmødte anmeldere.

Så alle NKF- fans derude, I kan være ganske rolige: Niels Klapper Fisken er stadig pisse-fine. - Men hold lige lidt øje med Kinky!

Entré : kr. 50,-

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse:


124-2470_IMG
124-2472_IMG
124-2473_IMG
124-2476_IMG
124-2477_IMG
124-2479_IMG
124-2480_IMG 124-2481_IMG 124-2483_IMG

Som noget ganske nyt, er denne koncert anmeldt af Anne Mæller – Journaliststuderende ved Journalisthøjskolen i Århus. Føler du, at der ligger en koncertanmelder i din mave, så send endelig din anmeldelse til: Torben@nielsklapperfisken.dk

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF