Anne Mæller anmelder...
"Er Niels Klapper Fisken ved at blive for gamle?"

20. April '03
Café von Hatten, Randers

Den tanke kunne ikke slippe mig, da jeg var til påskens NKF-koncert på Hatten. Det startede helt skidt, allerede inden de gik på scenen, for der var slet ikke pyntet op med de sædvanlige mikrofon-fisk, hænge i loftet-fisk og andre fisk, man kun ser på Hatten.

Og opmærksomme fans har nok bemærket, at endnu en fisk har rundet de 30 (tillykke, Peter). Men det værste var nu, at nogen (sikkert en Hatten-medarbejder, der ikke har været til klapperfiskfest før) havde stillet borde og stole op! Som om det er meningen, at man skal sidde ned under koncerten…

Og da de så endelig gik på (fashionabelt sent som altid) var det med Torben iført en T-shirt fra ”Stjerne for en aften”. Igen; skidt, skidt, skidt…

Så det var med megen skepsis jeg så på, mens de begyndte at spille aftenens første sang for de siddende koncertgængere. Men (heldigvis!) viste det sig, at jeg tog grueligt fejl. Allerede inden de nåede til sang nr. 2 var folk begyndt at rejse sig op, for Niels Klapper Fisken er præcis lige så fede, som de plejer.

De spillede alle de gode gamle, glemte teksten lidt en gang imellem og fik alle på Hatten til at svede som – nå ja, fisk – fordi det bare ikke er muligt at stå stille, når klassikere som Klapperfiskfest, Lang Lørdag og Mette Sihn kastes ud over scenekanten med så meget entusiasme og hopla, som kun Randers’ stoltheder kan præstere.

Så det er med glæde, at jeg æder mine ord i mig igen. Nok er NKF ved at blive gamle, men FOR gamle, det er de ikke!

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF