NKF anmelder...

7. September 2001
Gyngen, Århus

SE BILLEDERNE FRA GYNGEN

Jamen her gik vi og troede, at der ikke ville komme et øje til vores koncert i Århus. Der var festuge, og vi må indrømme, at selvom der så ud til at være fare for at folk hellere ville høre Kasper Vindingeling, så kom der faktisk flere folk ind og så os på gyngen, end der reelt (og lovligt) var plads til.

En aften med stemning i højsædet , glade Århus-drenge og søøøøde Århus-pi’r med et hørligt kendskab til vores tekster. De dansede og dansede i timer og var sultne efter ekstranumre i stimer - og det fik de!
Alt i alt en ret så fed aften taget i betragtning, at vi i stedet for at råbe på mer’ monitor denne aften, var ovre i grøften, hvor man skulle sige; fler’ monitor’! Éen monitor er sgu svær at få til at lyde højt nok til, at alle kan høre noget.

Men det er ikke det, der skal farve billedet af vores præstationer den aften, og vi udnyttede de begrænsede forhold fuldt ud, så meget at ikke een gik tør fra stedet. Vi kommer helt sikkert igen. Og det sagde hun også igår...

Vi havde nær aldrig forladt Århus, da en (garanteret stang stiv) festuge-gæst havde blokeret Gyngens udkørsel. Med lidt hjælp fra forbipasserende fuldebøtter fik vi dog flyttet bilen - MED HÅNDKRAFT! (Se foto andetsteds)
Vi sluttede aftenen af med en røvfuld Blå Thor, da vi kom hjem til Café von Hatten.

(Jens-truthorn er her erstattet af Jens-covermodel. Det er ham med håret under næsen)


SE BILLEDERNE FRA GYNGEN

Antal publikummer: 125
Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF