27. April 2002
Badstuen, Odense

Pænt mærket i øverste etage af nattens udskejelser, fik vi hentet vores instrumenter på hjemmebanen Café von Hatten, Rds. Lidt tvivlende mht. lovligheden i, at vi selv førte automobil til Fyns hovedstad, kom vi alligevel afsted — næsten til aftalt tid endda!


Se billedet i stor størrelse.

Hvor det normalt er Megl, der mister besindelsen med megafon i hånd for mund, var det denne dag Løgskrald, der var ekstraordinært lam i roen som passager i varevognen. At han ikke inkasserede 1000 bøder i timen for forstyrrelse af normal dansk lørdagsro, må bestemt bero på usædvanligt held (der, ifølge min bedstefar, følger de tossede).

Bedre blev det ikke under lydprøven! Knapt havde Kinky installeret sin NKF-keyboardsamling før Jerry Lee Løvschall udskreg en version af "Great balls of fire", der kan være med til at forklare, hvorfor Peters forældre engang syntes, det var en fantastisk idé, hvis Peter rejste udenlands i lang tid.

I det kvarter, der gik, før Peter blev for træt til at fortsætte sit klaverboksershow (kampen var i øvrigt ulige — måske aftalt spil — det ses tit i profsport), tænkte vi andre osse på, hvor dejligt det kunne være (for alle parter), hvis Peter befandt sig i de varme lande.

Publikum var heldigvis endnu ikke dukket op!

Modsat de (andre) store navne, havde vi i kontrakten skrevet, at junkfood var helt OK. Så med Badstuepenge i lommen fandt vi en BurgerKing. Ekspedienten fik denne dag sin første ordre på over 500 kr.

(Han må være ret ny, det kan da ikke være så svært med de priser, det sted benytter sig af.)

En Bacon/Cheese Whoppermenu var nok til de fleste. Bare ikke til bandets mindste medlem: Mølhubrag, der lige skulle fortære en tripleburger, før vi kunne returnere til Badstuen.

Publikum var endnu ikke dukket op!

Badstuen har et kanonfedt lydanlæg, desværre kunne man ikke sige helt det samme om deres CD-samling.

Så før koncertens start måtte vi nøjes med en skive, der efter bedste overbevisning kun kunne bære titlen "Næst-best of the 80’s". Vi fortrak derfor til bandrummet, der samtidig fungerede som legetøjslager. Bandrum/legetøj, enten havde nogen ikke tænkt særligt langt, eller også var konceptet genialt. Vi kunne ikke helt blive enige, men vi legede godt.


Se billederne i stor størrelse.  

Publikum var endnu ikke dukket op!

Da den annoncerede tid begyndte at nærme sig, blev vi lidt nervøse.

Publikum var endnu ikke dukket op!

Heller ikke de 40 medarbejdere fra Odense StudenterRadio, der egenhændigt, men dog med accept fra os, havde skrevet sig på gæstelisten. Et par lyttervindere af gratis billetter til denne aften havde dog indfundet sig.

Der var ca. 9 publikummer i salen, da første nummer "Hans og Hans Høns" blev startet fra scenen.

Mindst 2 af dem var gengangere fra vores Rytmepostjob sidste år. De huskes levende i NKF, da de var de mest stenede blandt flokken på Posten.


Se billedet i stor størrelse.

En ganske hyggelig aften blev det da til alligevel. Der blev lyttet til vores udgydelser og smådanset. Fra hjemmebanen er vi vant til total kaos foran scenen, men det var faktisk ganske rart med et publikum, der for størstedelens vedkommende sikkert var til deres første Klapperfiskfest™.

Løgskrald var ikke kommet sig helt over sine hjernelammelser og var manisk uden sidestykke. Adskillige gange skulle (de ofte sørgelige) forsøg på guitarsolo klares fra dansearealet, andre gange foregik tæmningsforsøg af 6-strengs liggende på scenegulvet med kondicykelben strittende i vejret. Kontakt til publikum mellem numrene lød af og til mere som om Peter tvivlede på mikrofonens formåen. At han overhovedet kunne tale bagefter fatter vi minus af. Aldrig har nogen råbt så højt i så lang tid uden at være gevaldig pissesur. Peter var ikke pissesur, men pissefin!

Af andre pissefine personer kan nævnes:

Vores 2 (stenede) Odensefans — I var der fra start til slut begge gange! Vi takker for tilliden.

Morten Ødum og resten af eksil Langå-klanen + det løse, også selvom I ikke kunne indfinde jer til tiden. - Husk kontaktbogen næste gang. Så må I klare resten med jeres forældre.


Se billedet i stor størrelse.

En midalderende hippe, der forærede os et pænt stykke (ca. 3 gram) meget mørkt, fedtet… hmmm… Marabu-chokolade (?). Han bad inderligt, om vi ikke nok ville spille på Badstuen og IKKE på Rytmeposten næste gang vi kom til Odense. Han havde nemmerlig karantæne fra Rytmeposten.

Medarbejderstaben fra OSR, der tydeligvis kom for sent pga. en pissefin fest. - Fik du kastet op, Philip?

Personalet på Badstuen. - Vi håber ikke, I havde en alt for stresset aften. Ca. 40 kunder — Uha uhada. ; )


Se billedet i stor størrelse.

Render du rundt med en lille anmelder i maven, så kom til vores koncert og send dit bidrag til:: Torben@nielsklaperfisken.dk

…eller skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF