NKF anmelder...

13. August 2001
Randers Ølfestival, Ålum

Se flere billeder fra Randers Ølfestival

Ølfestival. Bare navnet, mmmmm!

Jobbet blev booket et helt år i forvejen, der var ingen tvivl fra arrangørsiden – NKF skal være med!

For dendælen, hvor var det et checket arrangement. Kæmpescene med monitormand i siden. Det er vi ikke vant til. Teltet, vi skulle spille i kunne indeholde mindst 2000 mennesker (et gæt). Der var desværre kun ca. 400, mens vi spillede, og langt de fleste vidste ikke helt, hvad vi var for nogle fisk.

Selvom der var langt til de første publikummer (ca. 20 m.), virkede de glade. Der var da også nogle stykker, der valgte at udfordre dansegulvet.

  Et par var kommet helt fra Nivå (så vidt huskes herfra) på Sjælland medbringende et hjemmemalet NKFbanner, som sidst var blevet set på årets Roskildefestivals teltområde (se billede her).

De to flinke mennesker var med i bagteltet efter koncerten til Blå, som blev leveret af cateringafdelingen med en effektivitet, så man skulle tro, at der var videoovervågning. Knapt havde vi tømt en kasse, før der stod en ny. TAK!

  Denne aften var der premiere på Mølhubrags BlåThorSikkerhedshjelmsHeadset. Denne håndfri installation gør det muligt at føre BlåThordansen helt ud på et overdrev, hvor der næsten kræves stuntman.


  Lige efter vi havde været på, var der stripshow på scenen. Pludselig var det ikke længere så interessant for publikum at sidde på bænke. For første gang i sit liv oplevede Kinky Jürgen et stripshow – der ikke foregik i hans eget soveværelse.

  Bag scenen var der ligeledes masser af mad: Steg, salat, kartofler og pølser overalt. Megl proppede pølser i sig, så de til sidst stod ud af alle mulige kropsåbninger.

Tusind tak til arrangørgruppen og den tekniske stab for en fabelagtig behandling. Vi håber, det kan lade sig gøre for jer at afholde festival igen til næste år. Peter sender ekstra varme hilsner til vennerne fra IF Alliancen, hvor han selv spillede på sandkasseholdet for læææænge siden.

Da vi havde tømt bilen for instrumenter tog vi på Café von Hatten, hvor der var jamsession. Pissestive gik vi på scenen og holdt fest.

Som Sune udtalte dagen efter: Der skete ikke en skid til jam. Der sad en deprimeret gut med en guitar bag søjlen, og publikum sad og spyttede i deres lunkne fadøl, lige indtil vi gik på scenen, og en bebrillet, fuld nar tog en mikrofon og begyndte at løbe rundt i hele caféen, mens han næsten sang.

Se flere billeder fra Randers Ølfestival

Hvad mener du om koncerten? Skriv din mening her
Tilbage til Kommende koncerter
Tilbage til NKF anmelder NKF