Historie 2/7 - DM i Rock 1993

Næste stop var DM i rock ´93, hvor vi som dommernes nr. 2 blev sendt til Ålborg for at spille semifinale. Vi vurderede selv, at vi kom på en 3. plads - altså lige nøjagtig ikke nok til en finaleplads. Heldigt nok for Dizzy Mizz Lizzy & Kashmir.

1. demobånd (Dødspop) blev optaget i MakVærkets Cowabunga studie maj 93.

100 stk. blev fabrikeret og forsvandt som dug for solen ved en koncert på Café Hatten d.21. maj.

At der så siden er blevet lavet et utal af piratkopier af netop det bånd, må tilskrives folks dårlige smag. Vi havde nemlig selv betjent alt det tekniske udstyr i studiet.

En sommerferie senere. Demo nr. 2 (flere sjove sange om sygdomme og saftevand) var færdigt allerede i sep., og 60 bånd blev solgt i løbet af 2 timer. Endnu engang i forbindelse med et job på Café Hatten. Til denne lejlighed blev der udleveret lightere med påskriften : "Jeg gik aldrig hjem", til de første 100 gæster. Ligeledes lavede vi 30 T-shirts, beholdte de 10 selv og solgte de sidste 20 til 50 kr/stk. At de havde kostet 70 kr. at producere var vi ligeglade med - det gik lige op med indtjeningen fra vores bånd. De eneste udgifter, vi havde, var 100 kr. til skidtfisk, som vi havde dekoreret caféen med. Udelukkelse fra Café Hattens scene var overhængende - vi "glemte" nemlig at rydde op efter os.

Det sidste nummer på "flere sjove ..." indikerede, at nu skulle vi holde en pause. Peter står alene i studiet og råber på spansk : "(frit oversat) Pislort, nu ta’r jeg til Spanien", alt imens han kaster sin guitar i gulvet og smækker med døren.

Ikke fordi, at han er sur, men fordi han har fået arbejde som tjener på en snacksbar.

Diskografi << forrige Næste >> Til historie-menu